TOTALNI FIJASKO tzv. opozicionog saveza u Užicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI FIJASKO tzv. opozicionog saveza u Užicu

Saopštenje GO SNS Užice

Nakon neuspelog pokušaja obmane Užičana u vezi izmišljene zabrane održavanja skupa, lideri tajkunsko-lopovske koalicije ili tzv. opozicionog saveza doživeše još jedan debakl u nizu.

Pročitajte i:

Pored 10 tzv. lidera i 30 pripadnika njihovog obezbeđenja i još 20 predstavnika medija, bilo je i prisutno u Svečanoj sali Gradske kuće još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 50 ljudi sa raznih strana a najmanje iz Užica.

Zato ih je posebno zabolela činjenica da su se ovde u centru Užica obraćali ponajviše Čajetincima, Ivanjičanima, Čačanima i Požežanima i tek po kojem recikliranom užičkom političaru.

Oštra reakcija SNS: Za Stamatovića i opozicioni blok evri su vera, program i ideologija!

I nije slučajno zašto Užičani nisu došli na ovaj skup kome je domaćin u sred Užica bio Milan Stamatović.

Ne žele Užičani da slušaju da im Dragan Đilas priča o borbi protiv siromaštva, čovek koji u isto vreme ima na svojim računima milione evra.

"Jeremić i Raškovićeva ne mogu da prebole privilegije koje su uživali"

Nisu hteli ni da budu svedoci kada Milan Stamatović priča o borbi protiv krimanala a svi znaju da su upravo pripadnici tog miljea njegovi bliski saradnici.

Ne veruju Užičani Vuku Jeremiću kada se lupa u patriotske grudi niti Borku Stefanoviću i ostalim demokratama kada brinu o srpskim radnicima, a upravo su ih oni doveli do prosjačkog štapa.

Vidno nezadovoljni i nervozni lideri tajkunsko-lopovske koalicije su napustili Užice u svojim skupocenim automobilima i dogovore za dalje politčke nastupe nastavili u luksuznim zlatiborskim vilama. Užičani su i ovog puta položili ispit zrelosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.