Sutra rešenje oko rekonstrukcije Vlade

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra rešenje oko rekonstrukcije Vlade

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izrazio je nadu da će na sutrašnjem sastanku lidera vladajuće koalicije - Aleksandra Vučića, Ivice Dačića i Mladjana Dinkića, biti rešeno pitanje rekonstrukcije vlade.

Na pitanje da li je izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da će Ujedinjeni regioni Srbije biti u vladi, Stefanović je novinarima rekao da će "to pokazati sutrašnji sastanak"."Nadam se da će na tom sastanku biti rešeno to pitanje. Posao koji je bio pred Srpskom naprednom strankom mi smo i uradili'', rekao je Stefanović."Za ostalo ćemo videti, sutrašnji sastanak će to pokazati. Ne bih da ulazim u detalje", dodao je Stefanović.Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da na jučerašnjem sastanku nije postignut nikakav konačan dogovor izmedju SNS-a, SPS-a i URS-a o rekonstrukciji Vlade Srbije i za sutra najavio novi sastanak koalicionih partnera."Odluka URS-a biće razmotrena na sastanku Aleksandra Vučića, Mlađana Dinkića i mene koji sam zakazao za sutra u 17 sati u Vladi Srbije", rekao je Dačić Tanjugu.Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.