Šutanovac: Greška i izvinjenje

Izvor: Akter, 10.Dec.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Greška i izvinjenje

Poslanik DS Dragan Šutanovac izjavio je danas da je njegov "lajk" na poruku jednog tviteraša o službenici u poslaničkom klubu SNS bio - greška, i da se zbog toga još ranije izvinio

Povodom zahteva naprednjaka Vladimira Đukanovića da bude smenjen ili podnese ostavku zbog "lajka" na tvit sadržine „Da li ti klečiš na sastancima SNS?”, koji je upućen službenici u poslaničkom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << SNS Mariji Jovičić, Šutanovac je novinarima u parlamentu rekao da je u pitanju greška i ništa više.

"Ovde se radi o nepristojnoj i nevaspitanoj osobi koja je na volšeban način zaposlena u Skupštini Srbije o čemu su mediji već pisali. Hteo sam da je blokiram, jer sa botovima ne komuniciram. Grešku sam ispravio i dotičnu blokirao", objasnio je Šutanovac.

Đukanović je ranije danas rekao i da je razlika između Šutanovca i Bratislava Gašića, koji je "razapet" zbog uvrede novinarki, ta što je Šutanovac to uradio svesno.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Lajk je bio greška, izvinio sam se

Izvor: Blic, 10.Dec.2015

Poslanik DS Dragan Šutanovac izjavio je danas da je njegov "lajk" na poruku jednog tviteraša o službenici u poslaničkom klubu SNS bio - greška, i da se zbog toga još ranije izvinio...Povodom zahteva naprednjaka Vladimira Đukanovića da bude smenjen ili da podnese ostavku zbog "lajka" na tvit sadržine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.