Stevan Živković novi šef Kancelarije za mlade

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Živković novi šef Kancelarije za mlade

Bivši kik-bokser, prvak Evrope i bivši predsednik omladine niškog SNS-a Stevan Živković imenovan je za novog šefa Kancelarije za mlade u Nišu. Kako je rekao, boriće se protiv nezainteresovanosti, nemotivisanosti i nezaposlenosti koje vidi kao glavne probleme mladih Nišlija. 

Živković, sportista godine u Nišu 2012. godine, koji je pre mesec dana okončao sportsku karijeru zbog raka bubrega, postavljen je na čelo organizacije protekle nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Ovaj 28-godišnji Nišlija kaže da ima iskustva sa radom u organizacijama ovakvog tipa i da će mu ono pomoći pri obavljanju nove funkcije.

Bio sam u ulozi ambasadora sporta u organizaciji Mladi ambasadori, a član sam i Saveta za mlade Skupštine Grada Niša. U saradnji sa Omladinskim edukativnim centrom sporovodio sam akciju “Borba u ringu, ne u školi” i iz svih tih aktivnosti sam stekao iskustvo koje mogu da prenesem na nove izazove - istakao je on.

On je kao glavne probleme mladih naveo nezaposlenost, nezainteresovanost i nemotivisanost, a upravo će se iz Kancelarije za mlade truditi da ta goruća pitanja reše.

Pružićemo mogućnost mladima da kroz neformalno obrazovanje, brojne edukacije i radionice steknu bolje kompetencije za bolje pozicije na tržištu rada, a samim tim se i podiže svest mladih o društvenoj odgovornosti - rekao je Živković.

Živković je na mestu šefa zamenio Miju Petrovića koji je prošle nedelje dao ostavku na to mesto "iz ličnih razloga".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stevan Živković novi koordinator Kancelarije za mlade

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Apr.2016

Niški kik-bokser Stevan Živković, koji je prošle godine osvojio titulu prvaka Evrope u tom sportu, novi je koordinator Kancelarije za mlade. On je na to mesto izabran nakon što je prošle nedelje iz ličnih razloga Mija Petrović podneo ostavku.. . Niški istaknuti sportista, koji je okončao...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.