Stefanović: SNS pokazao odgovornost

Izvor: RTS, 30.Jul.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: SNS pokazao odgovornost

Naprednjaci su pokazali odgovornost time što su Vučić i Knežević podneli ostavke i smenjena su još dva ministra, rekao za RTS potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović. Koalicione partnere nećemo ucenjivati, ali ćemo doneti odluku da li je dovoljno ono što su odlučili, kaže Stefanović.

Potpredsednik Srpske napredne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nebojša Stefanović rekao je da je ta stranka pokazala odgovornost time što su Aleksandar Vučić i Goran Knežević podneli ostavke na ministarskim mestima i time što su smenjena su još dva ministra.

Kada bi Vučić mislio samo o partijskom interesu mi bismo imali izbore, međutim, hoćemo da razgovaramo o svemu, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku.

Prema njegovim rečima, ta stranka neće od koalicionih partnera tražiti nište, neće ucenjivati, ali o tome da li je nešto dovoljno doneće odluku.

Na pitanje da li postoji razlika u stavovima SNS-a i SPS-a kada je reč o URS-u, Stefanović je rekao da naprednjacima nije stalo da li će imati dve ili tri fotelja.

Stefanović je isključio mogućnost koalicije sa demokratama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.