Stefanović: SNS nema stav ni o čemu

Izvor: B92, 01.Apr.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: SNS nema stav ni o čemu

Kikinda -- Član Predsedništva Demokratske stranke Borislav Stefanović kaže da građani biraju između ljudi koji imaju rezultate i SNS koji nemaju stav ni o čemu.

Stefanović je, na tribini Demokratske omladine "Izbor mladih - Za bolji život - Boris Tadić" u Kikindi ocenio da sa jedne strane stoje čelnici Srpske napredne stranke koji nemaju stav ni o čemu, nikakav putokaz, ni plan kojim će Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krenuti, ako oni dodju na vlast.

Sa druge strane je, prema njegovim rečima, DS, sa Borisom Tadićem, koja je i u velikoj ekonomskoj krizi obezbedila značajne investicije.

"Iza nas stoje rezultati, najbolji mogući u datim okolnostima, dok oni stoje po strani i govore - moglo bi malo levo, malo desno, malo napred, malo nazad", kazao je Stefanović.

Kako je ocenio, glasanje za DS za mlade ljude znači i kvalitetno školovanje i dobro znanje i posao bez partijske knjižice.

Na pitanje učesnika tribine da li je opozicija nudila predloge u toku dijaloga sa Prištinom, Stefanović je odgovorio da nije čuo nikakve predloge, osim stava da nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

U vezi sa tim Stefanović je dodao da je "SNS sinonim za bežanje od odgovornosti, stranka bez ideologije i stava".

Mladim Kikindjanima su se u sali Kulturnog centra obratili i predsednik Demokratske omladine Balša Božović i predsednik Izvršnog odbora Demokrsteke omladine i kandidat za poslanika DS Ljuban Panić. Karavan Demokratske omladine ranije danas je bio u Novom Kneževcu i Čoki.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.