Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalizacije lekarima podeljene u SNS?

LESKOVAC

Iako konkurs za specijalizacije za leskovačke lekare još uvek nije raspisan, naši izvori tvrde da ih je na sastanku Gradskog odbora SNS prvi čovek lokalnih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović več podelio.

Prema ovim stranačkim izvorima Cvetanović je sinoć rekao ko će dobiti specijalizacije a kao argument za takav izbor naveo je aktivnost u stranačkim akcijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Njegov izbor je razočarao lekare koji su, kažu, duže u SNS od onih koje je Cvetanović pomenuo kao buduće specijalizante.

Naši izvori iz te stranke navode da je ovo “napredak” jer su, tvrde, specializacije poslednji put podeljene u kafiću preko puta stranačkih prostorija.

Zanimljivo je da ni naši izvori ali ni drugi ne smatraju spornim to što se specijalizacije “dele” pre konkursa, na ovaj način i u stranačkim prostorijama i što to čini gradonačelnik a ne direktori zdravstvenih ustanova.

JUGpress će uskoro objaviti imena novih specijalizanata a biće zanimljivo uporediti ta imena za spiskom leskovačkih botova iz redova ove stranke.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.