Smena načelnika Policijske uprave u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 26.Dec.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena načelnika Policijske uprave u Nišu

Kako od jutros objavljuju Južne vesti, državna sekretarka Biljana Ivković je u izjavi za njihov portal to i potvrdila. Tokom narednih nekoliko dana biće formalno okončana procedura  i Mitić će biti prebačen na drugo radno mesto. Za sada  nije poznato ko će ubuduće voditi nišku Policijsku upravu, pišu Južne. Pretpostavlja se da je razlog smene aktuelna situacija u Nišu, odnosno serija paljenja automobila funkcionera >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << SNS-a i pripadnika niške policijske uprave.
Inače, baš na današnji dan 2015. godine sa pozicije načelnika Policijske uprave u Nišu prevremeno je smenjen Srđan Grekulović, a na njegovo mesto 31. decembra postavljen Ninoslav Mitić, dotadašnji zamenik šefa BIA u Nišu

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.