Siniša Mali šef kabineta Ane Brnabić?

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali šef kabineta Ane Brnabić?

Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, kandidat je za šefa kabineta nove premijerke Ane Brnabić, saznaje Danas od izvora bliskih novom predsedniku Aleksandru Vučiću i SNS.

Kako je rečeno za taj list, Vučić još nije doneo konačnu odluku o tome, ali se Mali, kao njemu veoma važan i blizak saradnik, ispostavlja kao najbolje rešenje, s obzirom na to da Ivica Kojić, dosadašnji šef kabineta premijera, prelazi u Predsedništvo.

Nakon što Mali podnese ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na mesto gradonačelnika, što je Vučić već najavio, kažu izvori Danasa, iz Skupštine grada preći će u Nemanjinu 11 kao najbliži saradnik nove premijerke. Pozicija šefa kabineta mu, kako procenjuju ti izvori, najviše odgovara. Kako navode, neće biti lako vidljiv javnosti, ali će znatno uticati na sve odluke.

Kada će Mali podneti ostavku na mesto gradonačelnika, još nije poznato, a javnost za sada kao informaciju ima samo Vučićevu najavu. On je početkom maja rekao da Mali uskoro više neće biti gradonačelnik, jer je "zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima". Kako je naveo, Mali će sa mesta gradonačelnika otići "mnogo pre izbora, već tokom letnjih meseci".

Autor: Danas
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mali ne želi da spekuliše ko će biti šef kabineta Brnabićeve

Izvor: RTS, 20.Jun.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da ne želi da spekuliše o navodima da će biti šef kabineta Ane Brnabić. . "Ne bih se bavio spekulacijama, bavim se stvarima koje vidite - završetak investicije koje smo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.