Siniša Mali novi gradonačelnik Beograda

Izvor: Beta, 23.Apr.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali novi gradonačelnik Beograda

BEOGRAD, 23. aprila 2014. (Beta) - Novi gradonačelnik Beograda biće sadašnji predsednik Privremene uprave grada Siniša Mali, potvrdjeno je agenciji Beta u Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Mali će biti izabran u četvrtak, na prvoj sednici Skupštine grada u novom sazivu koju je predsednik Skupstine Beograda Nikola Nikodijević zakazao za 15 časova.

Na sednici će biti izabrani i zamenik gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i članovi Gradskog veća, a biće razmatran i predlog rešenja o razrešenju i imenovanju Gradske izborne komisije.

Od 2012. godine bio je savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za finansije i privredu, a u novembru 2013. izabran je za predsednika Privremenog veća Beograda kao kandidat Srpske napredne stranke.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Potvrđeno: Siniša Mali novi gradonačelnik Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2014

Novi gradonačelnik Beograda biće sadašnji predsednik Privremene uprave grada Siniša Mali, potvrđeno je agenciji Beta u Srpskoj naprednoj stranci (SNS). ..Novi gradonačelnik Beograda: Siniša Mali.. ..Mali će biti izabran na sutrašnjoj, prvoj sednici Skupštine grada u novom sazivu koju je predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.