Selaković: SNS otvorena za svakog građanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: SNS otvorena za svakog građanina

BEOGRAD -

Srpskoj naprednoj stranci treba svaki dobar, častan i stručan čovek, izjavio je danas funkcioner te stranke i ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković na pitanje da li njegovoj stranci treba Vuk Jeremić.

"SNS treba svaki dobar, stručan i častan čovek. To je ono u šta su se svi koji su došli kod nas uverili", rekao je Selaković za RTS.

On je napomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je SNS demokratska i otvorena stranka, dostupna svakom građaninu i da u nju može da dođe svako ko hoće.

Jeremić je prošlog petka isključen iz DS, nakon što je odbio zahtev GO DS da kao nekadašnji ministar spoljnih poslova vrati poslanički mandat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.