Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 07:52

SPS-JS: Koalicija osvojila 12,5 odsto glasova

Koalicija Socijalistička partije Srbije-Jedinstvena Srbija saopštila je da je na osnovu 75 odsto obrađenih biračkih mesta od 234 na kojima je u sredu ponovljeno glasanje osvojila 12,5 odsto glasova.
U saopštenju koalicija navodi da je ostvarila još bolji rezultat nego 21. juna, "čime je još jednom potvrdila da je druga po snazi opcija na političkoj sceni Srbije".

Navode da je na osnovu tih podataka na ponovljenom glasanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS osvojila 61,5 odsto.
Posle SPS i JS slede Muamer Zukorlić, SPAS i POKS, navode u saopštenju.
Ovi rezultati neće promeniti izbornu volju građana iskazanu 21. juna i odnos snaga u Narodnoj skupštini Republike Srbije će ostati nepromenjen, kažu SPS i JS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Koalicija SPS-JS zadovoljna još boljim rezultatom na ponovljenim izborima

Izvor: Danas, 02.Jul.2020

Koalicija Socijalistička partije Srbije - Jedinstvena Srbija izražava zadovoljstvo što je na ponovljenim izborima ostvarila još bolji rezultat nego 21. juna, čime smo još jednom potvrdili da smo druga po snazi opcija na političkoj sceni Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.