SNS zakazao miting za februar

Izvor: B92, Beta, 24.Dec.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS zakazao miting za februar

Beograd -- Srpska napredna stranka je najavila da će 4. februara u Beogradu održati miting protiv vlasti u Srbiji.

Skup će biti održan ispred Doma Narodne skupštine u 18 sati, najavio je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

"Mi od vlasti za sebe ne tražimo apsolutno ništa, ali tražimo da se uozbilje zbog građana i da raspišu izbore samo nekoliko meseci ranije kako bi se propadanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije umanjilo bar za to vreme", rekao je on.

Vučić je rekao da će naprednjaci već danas krenuti u razgovore s opozicionim strankama koje su zainteresovane da učestvuju na mitingu i izrazio uverenje da će se vlast i javnost veoma iznenaditi brojem prisutnih građana.

Nova Srbija je najavila da će učestvovati u organizaciji mitinga protiv vlasti ispred Skupštine Srbije.

"NS će pozvati svoje članove i simpatizere kao i sve građane Srbije kojima su cilj promene i bolji život da masovno podrže najavljeni miting", navodi se u saopštenju te stranke.

Ta stranka je ocenila da će taj miting biti dobra prilika da građani izraze svoje nezadovoljstvo i zatraže vanredne parlamentarne izbore.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska napredna stranka za februar najavila miting protiv opozicije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Dec.2010

Srpska napredna stranka najavila je da će 4. februara u Beogradu održati miting protiv vlasti u Srbiji. Skup će biti održan ispred Doma Narodne skupštine u 18 sati, najavio je zamjenik predsjednika SNS Aleksandar Vučić. „Mi od vlasti za sebe ne tražimo apsolutno ništa, ali tražimo da se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić: Naprednjaci će 4. februara počistiti vlast

Izvor: Press, 24.Dec.2010

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je juče da će ta stranka održati veliki protestni skup 4. februara u 18 sati na platou Doma Narodne skupštine, zbog „bahatog i osionog" ponašanja vlasti u cilju raspisivanja vanrednih izbora. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.