SNS za vladu koja donosi promene

Izvor: B92, 11.Jun.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS za vladu koja donosi promene

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić preneo je evropskim zvaničnicima Štefanu Fileu i Vensanu Dežeru da je Srbiji potrebna Vlada koja može da donese promene.

Kako je saopštila Srpska napredna stranka, Vučić je evropskom komesaru za proširenje i šefu Kancelarije EU u Srbiji preneo da se nada da će Srbija umeti da istraje na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom evropskom putu i istovremeno uspeti da sačuva svoje vitalne nacionalne interese.

Vučić je zvaničnicima Evropske unije rekao "da je Srbiji potrebna Vlada koja može da donese promene, a da bi ponavljanje istog predstavljalo korak unazad za Srbiju i njene građane.

Evropski komesar prisustvovao je na inaguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa kojim je, prethodno imao i bilateralne razgovore. File je tom prilikom istakao da EU ohrabruje Srbiju da nastavi reforme na putu ka EU, ali da će ključni prioritet na tom putu biti "vidljiv i održiv napredak u odnosima sa Kosovom".

Evropski komesar je ranije danas razgovarao i sa bivšim predsednikom Srbije i liderom DS Borisom Tadićem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija će istrajati na evropskom putu

Izvor: Akter, 11.Jun.2012

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić preneo je večeras evropskim zvaničnicima Štefanu Fileu i Vensanu Dežeru da je Srbiji potrebna Vlada koja može da donese promene

Nastavak na Akter...

Vučić sa Fileom: SNS za vladu koja donosi promene

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić preneo je večeras evropskim zvaničnicima Štefanu Fileu i Vensanu Dežeru da je Srbiji potrebna Vlada koja može da donese promene. Kako je saopštila Srpska napredna stranka, Vučić je evropskom komesaru za proširenje i šefu Kancelarije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.