SNS u Rači osvojio 23 od 27 mandata u lokalnom parlamentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 22:20

SNS u Rači osvojio 23 od 27 mandata u lokalnom parlamentu

Apsolutna pobeda SNS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Rače saopštio je večeras da je izlaznost na lokalnim izborima bila 68,60 odsto i da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" osvojila 77,85 odsto glasova.

Kako kažu na drugom mestu je lista "Ivica Dačić - SPS - JS - Dragan Marković Palma" i ta lista je osvojila 11,66 odsto glasova.

Na trećem je lista "Dosledno za Raču" (Koalicija SRS - DSS - Zdrava Srbija - Bolja Srbija) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je osvojila 6,76 odsto glasova.

Prvi na lokalnoj izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" bio je Aleksandar Senić, predsednik OO SNS u Rači i član Izvršnog odbora SNS, a ova lista je osvojila 23 od 27 mandata u lokalnom parlamentu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.