SNS se vratio na vlast u Novoj Varoši

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS se vratio na vlast u Novoj Varoši

Srpska napredna stranka (SNS) vratila se na vlast u Novoj Varoši zahvaljujući koaliciji sa GG „Novi ljudi za Novu Varoš“ koja ih je smenila na današnji dan prošle godine.

Predsednik opštine je ostao Radosav Vasiljević (GG), dok je za njegovog zamenika izabran Branko Bjelić (SNS). Bjelić je imenovan umesto razrešenog Slaviše Purića (DS).

- Sada ćemo imati čvršći vezu za republičkom vlašću koja nam je potrebna kako bi se rešili životni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << problemi građana. Imamo obećanje da će nam država pomoći da konačno naplatimo taksu od „Drinsko-limskih HE“ koja na godišnjem nivou iznosi 100 miliona dinara, a dobićemo i sredstva za rekonstrukciju puta od gradskog naselja Branoševac prema Hotelu „Panorama“ koja nam je ključna za razvoj turizma, a na koju čekamo godinama- kaže Vasiljević.

Nova vladajuća koalicija imaće 20 od ukupno 27 odbornika, a pored SNS i DS u njoj su još i SPS, NS, SDP, PS i PUPS. U opoziciju idu DS, Dveri i dr Vesna Čkonjević koja je napustila GG zbog njihove saradnje sa naprednjacima.

- Ova koalicija nije nastala voljom birača, niti su za nju svi odbornici SNS i GG ali su prinuđeni da glasaju. Ona je nametnuta iz Beograda i Priboja i kao takva je velika bruka za našu opštinu- rekao je smenjeni Purić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.