SNS pred izbacivanjem iz vladajuće koalicije u Prokuplju

Izvor: Kurir, 26.Nov.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pred izbacivanjem iz vladajuće koalicije u Prokuplju

SPS neće podleći bilo čijim pritiscima bez obzira iz kojih redova dolaze, pogotovo iz stranke koja misli da ima veliku podršku u narodu, po cenu raskida koalicionog sporazuma - kaže predsednik opštine Prokuplje dr Ljubiša Đurković

PROKUPLJE - Predsednik opštine Prokuplje dr Ljubiša Đurković (SPS) kaže da je spreman da raskine koalicioni sporazum, kojim je pre samo dva meseca formirana nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << skupštinska većina u kojoj su vodeće stranke SNS, SPS i URS, ukoliko koalicioni partneri ne prestanu da se ponašaju, kako kaže, kao rogovi u vreći.

Đurković dodaje da ima podršku 34 od 55 odbornika i da može da formira vlast bez SNS i DS.

- SPS neće podleći bilo čijim pritiscima bez obzira iz kojih redova dolaze, pogotovo iz stranke koja misli da ima veliku podršku u narodu, po cenu raskida koalicionog sporazuma - kaže predsednik Đurković.

On naglašava da ce SPS preduzeti sve mere u cilju normalnog funkcionisanja vlasti u opštini Prokuplje, polazeći pre svega od interesa gradana, ali i ističe da ima mogućnost da formira vlast bez SNS i DS.

- Imam podršku 34 od 55 odbornika, koliko ima SO Prokuplje, i to: SPS-9, URS-8, Pokret za jug-6, DSS-3, SDPS-1, i pet odbornika DS, što znaci da može da se formira nova većina bez SNS i DS - kaže Đurković.

S druge strane "prozvani" predsednik OO SNS Prokuplje dr Darko Laketić sumnja u Đurkovićevu računicu.

- Ukoliko Đurković ima takvu matematiku, neka mu je sa srećom i neka pravi takvu koliciju - kratko je za Kurir prokomentarisao Laketić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.