SNS pozvala Pajtića da podnese ostavku

Izvor: Akter, 01.Jun.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pozvala Pajtića da podnese ostavku

Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je večeras lidera Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da se, kada već poziva na solidarnost, već jednom solidariše s građanima Vojvodine i - podnese ostavku

"Građani Vojvodine više ne mogu da budu taoci kriminalnog režima Bojana Pajtića koji ni ne zna gde mu je radno mesto, a koji je pokazao, za 16 godina vlasti, da jedino što zna da radi - jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da pljačka narodne pare", piše u saopštenju SNS.

Ta stranka je ocenila da će srednja klasa u Vojvodin biti zadovoljna samo onda kada na vlasti ne budu kriminalci, i kada "Pajtić vrati opljačkane pare iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, Fonda za kapitalne investicije i iz svih ostalih kriminalnih afera u kojima je direktno učestvovao".

Predsednik DS Bojan Pajtić je večeras ukazao da je veliki broj građana Srbije na granici siromaštva, i da je izuzetno važno da osnovni princip kod štednje bude solidarnost, odnosno da se plate i penzije ne mogu smanjivati, nego da se država mora koncentrisati na podršku potrošnji i na investicije u infrastrukturu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.