SNS osudio napad na bivšu funkcionerku Dveri

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osudio napad na bivšu funkcionerku Dveri

Srpska napredna stranka saopštila je da najoštrije osuđuje brutalno prebijanje Jelene Ðorđević, funkcionerke Dveri iz Niša, kao i pretnje, praćenje i zastrašivanje nje i njene porodice

SNS poziva nadležne državne organe da što hitnije reaguju i obelodane javnosti sve detalje ovog "skandaloznog nasilja i mučkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prebijanja".

- Nažalost, nismo iznenađeni svedočenjem Ðorđevićeve da je upravo lider Ðilasovog i Jeremićevog Saveza, vođa Dveri, Boško Obradović lično učestvovao u organizovanju i podstrekivanju ovog monstruznog fizičkog napada, i to samo zbog toga što je Ðorđevićeva donela odluku da napusti pokret Dveri - navodi SNS u saopštenju.

Podsećaju i da je Obradović napao ranije članicu RIK-a, da je fizički nasrnuo na novinarke, na predsednicu Skupštine Srbije... te poručuju da Srbija ne sme tolerisati bilo koji oblik nasilja, posebno nad ženama.

- Molimo sve nadležne institucije da konačno pokažu svim građanima da je Srbija slobodna i demokratska država u kojoj se najoštrije kažnjava nasilje, bez obzira ko je naručilac, učinilac i žrtva, i da svima pošalju poruku da bez obzira na milione evra koje su stekli na kriminalan način, Ðilas, Jeremić, Obradović i slični nisu zaštićeni od zakona i pravde - navodi SNS u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.