SNS optužuje DS za stanje u Užicu

Izvor: RTS, 11.Jan.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS optužuje DS za stanje u Užicu

Najviše odgovora za stanje sa vodom u Užicu moraće da daju demokrate, poručio Gradski odbor Srpske napredne stanke povodom optužbi iz DS da rukovodstvo grada treba da podnese kolektivnu ostavku zbog problema sa vodom.

Za stanje u kome se Užice nalazi najviše odgovora moraće da daju demokrate, poručio je Gradski odbor Srpske napredne stanke povodom optužbi iz DS da rukovodstvo grada treba da podnese kolektivnu ostavku zbog problema sa vodom.

Naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navode u saopštenju da "nisu očekivali da će pitanje u vezi sa odgovornošću za stanje u kome se Užice nalazi postavljati oni koji će verovatno morati da daju najviše odgovora" i podsećaju da je od sredine 2008. do kraja 2012. godine, kada kreću svi problemi vezani za kvalitet pijaće vode u Užicu, gradonačelnik bio Jovan Marković, predsednik užičkog odbora DS.

"Za sada je možda politički najkorektnije da posavetujemo užički odbor DS-a da budu oprezni sa postavljanjem pitanja, kako se ne bi još jednom pokajali kao što je bio slučaj kada su postavljali pitanja u vezi sa problemom sa početkom rada Gradskog bazena. Zaključak nezavisnog tela tim povodom bio je da je načinjen niz propusta, prvenstveno od kadrova Demokratske stranke", navodi se u saopštenju.

Užički naprednjaci ističu da ni u ovom slučaju neće odstupiti od principa odgovornosti.

"Prioritet SNS-a je da sve svoje snage, počev od svakog svog člana u užičkom odboru pa do predsednika Aleksandra Vučića, usmeri u cilju što hitnijeg i najkvalitetnijeg, trajnog rešenja vodosnabdevanja građana Užica. A kada taj zadatak uskoro ispunimo, sa velikim zadovoljstvom ćemo sačekati izveštaj nadležnih organa o krivcima za nastale propuste.

Tada ćemo dobiti odgovore na sva pitanja, pa i ona koja postavlja Demokratska stranka. Verujemo da im se neki neće svideti", poručuju u saopštenju iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Demokrate da podnesu kolektivnu ostavku zbog stanja u Užicu

Izvor: Blic, 11.Jan.2014

Za stanje u kome se Užice nalazi najviše odgovora moraće da daju demokrate, poručio je Gradski odbor Srpske napredne stanke povodom optužbi iz DS da rukovodstvo grada treba da podnese kolektivnu ostavku zbog problema sa vodom...Za stanje u kome se Užice nalazi najviše odgovora moraće da daju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.