SNS odlučio - nema vanrednih parlamentarnih izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odlučio - nema vanrednih parlamentarnih izbora

Glavni odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je da danas da na proleće budu održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i da neće tražiti vanredne parlamentarne izbore, izjavila je posle sednice GO članica Predsedništva SNS Maja Gojković.

"Sa preko 500 glasova i samo četiri glasa protiv, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za drugi predlog, Glavni odbor je odlučio da izađemo isključivo na izbore za Skupštionu grada", rekla je Gojković novinarima posle sednice.

Gojković je ocenila da je to najbolja moguća odluka za Srbiju.

Ona je kazala da je na sednici Predsedništva SNS koja je održana pre GO, bilo različitih mišljenja i da na GO nisu izašli sa jednim konkretnim predlogom, ali da je prevladao stav koji je izneo predsednik SNS Aleksandar Vučić, da se sa beogradskim izborima ne raspisuju i vanredni parlamentarni.

Gojković je rekla da je rasprava o Vučićevom predlogu trajala dugo i da je bila sadržajna.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: GO SNS odlučio - nema vanrednih parlamentarnih izbora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2017

Glavni odbor SNS odlučio je da danas da na proleće budu održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i da neće tražiti vanredne parlamentarne izbore.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

SNS: Neće biti parlamentarnih izbora

Izvor: Radio 021, 18.Nov.2017

Glavni odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas da na proleće budu održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i da neće tražiti vanredne parlamentarne izbore, izjavila je posle sednice GO članica Predsedništva SNS Maja Gojković..."Sa preko 500 glasova i samo četiri glasa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.