SNS o izjavi Zorana Živkovića

Izvor: RTS, 02.Feb.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS o izjavi Zorana Živkovića

Stranke koje optužuju Srpsku naprednu stranku za nečasne radnje krađe na izborima, očigledno imaju u izobilju takvih iskustava iza sebe, saopštio je pokrajinski odbor SNS Vojvodine.
Povodom tvrdnji predsednika Nove stranke Zorana Živkovića da su, pored ostalog, "krađe već evidentirane na ponovljenim lokalnim izborima", SNS je ukazao da je "jedino brutalno na lokalnim izborima to što su pokušaji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << partijskih neistomišljenika da obezvrede stav i volju građana na najnižem i najuvredljivijem mogućem nivou, u skorijoj istoriji srpske političke scene".
"Navodno primoravanje građana da glasaju za najbrojniju stranku u Srbiji je nešto što ukazuje na još jedan u nizu apsurdnih pokušaja da se obezvredi svako poverenje građana koje ukažu Srpskoj naprednoj stranci", istaknuto je u saopštenju.
Srpska napredna stranka, stoji u saopštenju, može samo još jednom da se zahvali svim građanima u Bačkom Monoštoru i Kljajićevu na velikom ukazanom poverenju na poslednjim mesnim izborima i da obeća da će se i dalje jednako i još više baviti svim njihovim problemima, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou.
Na Živkovićevu izjavu, reagovao je i poslanik SNS-a Aleksandar Jovičić, ocenivši da bi lider Nove stranke ponovo "da oslobađa narod u zamenu za nepovratne kredite Fonda za razvoj i vinograde".
Jovičić ocenjuje da on takvim izjavama "pokazuje svu jalovost i učmalost reciklirane DOS družine".
"Najgori među najgorima, đaci ponavljači, koji bi u svakoj normalnoj državi bili pri dnu društvene piramide, su uspeli da na čelo države dođu zbog nesrećnih, vanrednih okolnosti koje su zadesile ovu zemlju", naveo je Jovičić.
"Pošto im nije bilo dovoljna decenija pljačkanja pod velom oslobodioca naroda od 'tiranije' i 'diktatora', najgori među najgorima su toliko beskrupolozni da bi da okrenu još jedan krug vladanja i pljačke Srbije", istakao je Jovičić u saopštenju.
Srbija je danas slobodna zemlja, koja se ekonomski oporavlja i razvija i čiji su lideri priznati kao pouzdani partneri u Briselu, Moskvi i Vašingtonu, a građani Srbije žive slobodno i odlučuju samostalno, istakao je Jovičić.
Dodao je da će ti građani dati Aleksandru Vučiću poverenje za još jedan premijerski mandat, a "Živkovića poslati na smetlište istorije".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.