SNS i SPS preuzeli od DS-a vlast u Alibunaru

Izvor: Akter, 18.Jun.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i SPS preuzeli od DS-a vlast u Alibunaru

Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) preuzele su danas lokalnu vlast u Alibunaru od Demokratske stranke (DS)

Za novo rukovodstvo glasalo je 13 od ukupno prisutnih 19 odbornika.

Za novog predsednika opštine izabran je dosadašnji predsednik Skupštine opštine Predrag Belić sa liste SNS, a za njegovog zamenika Milan Ćuruvija sa liste SPS.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << predsednicu SO Alibunar izabrana je Zuzana Đukić sa liste SNS, a za njenog zamenika Dejan Vasiljević sa liste SPS.

Na poslednjim lokalnim izborima ubedljivu pobedu u Alibunaru odneli su kandidati DS, koji su osvojili 12 odborničkih mesta.

SPS je osvojio četiri mandata, SNS tri, Demokratska stranka Srbije i Liga socijaldemokrata Vojvodine po dva. Skupština opštine Alibunar ima ukupno 23 odbornika.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Alibunar: SNS i SPS na vlasti umesto DS

Izvor: B92, 18.Jun.2015

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije preuzele su lokalnu vlast u Alibunaru od Demokratske stranke...Za novo rukovodstvo glasalo je 13 od ukupno prisutnih 19 odbornika...Za novog predsednika opštine izabran je dosadašnji predsednik Skupštine opštine Predrag Belić sa liste SNS,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.