SNS: Vlast u Zemunu obavljamo domaćinski

Izvor: RTS, 25.Maj.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vlast u Zemunu obavljamo domaćinski

Za razliku od DS-a, mi "vlast obavljamo odgovorno i domaćinski", saopštio SRS, odbacujući kritike demokrata da ta stranka godinama vlada "nestručno i nekompetentno".

Srpska napredna stranka odbacila je danas kritike Demokratske stranke na račun njihove vlasti u Zemunu, istakavši da naprednjaci, za razliku od demokrata "vrše vlast odgovorno i domaćinski".

SNS je navela i da su "demokrate u očiglednoj panici, jer se plaše ocene građana, koji jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vide koliko je urađeno u Zemunu, i koji će i ovaj put nedvosmisleno reći šta misle o njima, a šta o srpskim naprednjacima".

Ta stranka navodi u saopštenju i da su "pustošenje budžeta, razaranje javnih preduzeća, opstrukcija investicija, basnoslovno zaduživanje 'oblasti' u kojima su demokrate ostvarile svoj puni kapacitet".

"Svesni smo da je čudno Borislavu Stefanoviću i njegovom šefu (gradonačelniku Draganu) Đilasu to što u Zemunu niko nije ukrao od usta najugroženijima, što budžet nije opustošen, i što je svaki dinar utrošen tamo gde je građanima najpotrebniji", ističe se u saopštenju.

Stefanović, koji je šef poslaničke grupe DS-a rekao je ranije danas da Zemun zaslužuje promenu i bolju saradnju sa Gradom Beogradom i ocenio da SNS tu opštinu već godinama vodi na "nestručan i nekompetentan" način.

Lokalni izbori u Zemunu zakazani su za 2. jun, a do sada je prijavljeno više od 11 izbornih lista.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.