SNS: To je skandal, demokrate lažu!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: To je skandal, demokrate lažu!

Srpska napredna stranka ocenila je danas skandaloznim navode demokrata o pripremanju krađe izbora.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić

SNS navodi da se iz DS ponovo koriste najbrutalnijim lažima, sa ciljem da, četiri dana pred izbore, uznemire građane i stvore haos u zemlji.

"Nova laž o navodnom pripremanju izborne krađe očigledno dolazi iz kuhinje Tuđmanovog propagandiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Macana, koji savetuje lažne demokrate kako da još više oblate svoju državu i bace ljagu na nju", ističe se u saopstenju SNS.

Naprednjaci građanima poručuju da nemaju razloga da strahuju i da nadležni državni organi neće dozvoliti nikakve zloupotrebe i da će učiniti sve da izborni proces protekne u skladu sa zakonom i izbornim pravilima.

SNS ističe i da je Srbija država u kojoj vladaju red i zakon, za razliku od vremena kada su Srbijom vladali oni koji su sa svojim prijateljima tajkunima razorili sve institucije.

Naprednjaci navode demokrata smatraju skandaloznim:

"Osim što po svom starom običaju prave lažne afere, a u očiglednoj panici i strahu što će konačno čuti šta građani misle o Bojanu Pajtiću i o politici pljačkanja koju 16 godina sprovodi vrh DS-a, lažne demokrate danas pokazuju građanima da ne poznaju ni zakon, ni izborne procedure", ističu naprednjaci.

Upozoravaju da "građani treba da očekuju nove laži iz vrha DS-a i nove strategije obmanjivanja koje dolaze od Tuđmanovog propagandiste, jer lažne demokrate ne umeju i ne znaju da igraju pošteno i fer, već se koriste podmetanjima i pokušajima izazivanja haosa", kaže se u saopštenju.

Demokratska stranka danas je objavila da vlast ima nameru da pokrade predstojeće izbore, a kao dokaz za to iznosi da se širom Srbije na kućne adrese građana dele pozivi za glasanje sa lažnim prebivalištima.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNS: Demokrate lažu, ne znaju fer i pošteno

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Beograd -- SNS ocenila je skandaloznim navode demokrata o pripremanju krađe izbora, navodeći da se ponovo koriste najbrutalnijim lažima...Kako je SNS navela demokrate to rade sa ciljem da, četiri dana pred izbore, uznemire građane i stvore haos u zemlji.."Nova laž o navodnom pripremanju izborne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.