SNS: Težak poraz SzS u Majuru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Težak poraz SzS u Majuru

Na danas održanim izborima za Mesnu zajednicu Majur u Šapcu ubedljivo su pobedili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka.

Kako je saopštio GO SNS Šabac, na izbore je izašlo 2.348 građana, od 6.335, a na sva četiri biračka mesta ubedljivo su pobedili kandidati koje je podržala SNS.

Nevažećih listića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bilo je 2.122.

Stranke iz Saveza za Srbiju i vladajuća koalicija iz Šapca na čelu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem nastupile su kao GG "Za Majur i narod", na čijem je čelu odbornik vladajuće koalicije iz Majura Dejan Jerinić.

Najbolje plasirani na listi kandidata koje je podržala SNS osvojio je 1.787glasova, najlošiji 1.614, dok je, navodi se u saopštenju, najbolje plasirani iz SzS osvojio 298 glasova.

"Ovo je dokaz kontinuirano dobrog rada u ovoj mesnoj zajednici u kojoj je SNS odneo pobedu i 2015. godine. Majurci su u najvećoj mogućoj meri prepoznali i nagradili rad i politiku vlade republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića", ističe se u saopštenju.

Mihajlović: Pobeda pokazala da vlast u Šapcu nema podršku

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, čestitala je večeras aktivistima, članstvu i simpatizerima SNS pobedu na izborima za Savet mesne zajednice u Majuru kod Šapca, navodeći da ta pobeda pokazuje da vlast u Šapcu nema podršku građana.

Ona je u saopštenju navela da su građani Majura, podrškom kandidatima SNS pokazali "da su odgovornost, rad i rezultati ono što ih opredeljuje kad biraju kome će dati poverenje".

"Šapčani su još jednom poslali poruku gradonačelniku i lokalnim vlastima da žele političare koji će se baviti njihovim problemima i koji neće deliti građane po tome za koju političku opciju glasaju", rekla je Mihajlovićeva.

Zbog toga je, istakla je ona, dužnost svih u SNS da nastave da rade tako da se u svakom delu Srbije živi bolje.

"Briga za građane, u svakom mestu u Srbiji, je ono što nas razlikuje od drugih stranaka", rekla je Mihajlovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.