SNS Surčin osudio napade na predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Surčin osudio napade na predsednika Vučića

Ističu da Srbija sa predsednikom Vučićem snažno korača u nove reforme i napreduje u svakom pogledu

Opštinski odbor SNS Surčin osudio je danas sve češće napade opozicionih lidera, koji se protive napretku Srbije i pružio punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Za vreme njihove vladavine, Srbija je stagnirala, dovedena na ivicu bankrotstva, plate su bile najmanje u regionu, a pitanje Kosova i Metohije se nije ni spominjalo. Zbog ovoga i svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalog zaslužno odlaze na političko smetlište Srbije - stoji u saopštenju surčinskog SNS-a.

Pročitajte i:

Ističu da Srbija danas, sa predsednikom Vučićem snažno korača u nove reforme i napreduje u svakom pogledu.

Danas, dodaju, Srbija sarađuje i sa Istokom i sa Zapadom, gradi dobrosusedske odnose sa svima uzdignute glave, ali ne zaboravljajući svoje pretke i istoriju, čuvajući svoj integritet i teritorijalni suverenitet.

- Danas se ne ćuti o pitanju Kosova i Metohije, već se o njemu otvoreno razgovara i traži najbolje moguće rešenje - ukazuju u SNS.

Navode i da su ekonomske reforme, započete u vreme kada se Vučić nalazio na funkciji premijera, dovele do toga da se danas u Srbiji razgovara o povećanju plata i penzija, ali bez podizanja kredita i novih zaduživanja, finansije su konsolidovane, a javni dug se smanjuje.

Dodaju i da je Vučić, pored ekonomskih problema koje je preuzeo da rešava, počeo da rešava i gorući problem u Srbiji - pitanje nataliteta, o kome niko u novijoj političkoj istoriji nije govorio.

- Svakog dana u Srbiji otvaramo novi put, most, dočekujemo strane državnike kao i strane investitore, pomažemo domaće proizvođače, ulažemo u našu poljoprivredu, gledamo u osmehe naše dece, i osećamo se kao deo evropske porodice - kažu u SNS.

Poručuju i da podržavaju napore predsednika da svojim građanima obezbedi što bolje uslove za život, i da mu zahvaljuju "što predstavlja takvu Srbiju na koju možemo da se ponosimo“.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vučić je unapredio Srbiju u svakom pogledu"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2018

Opštinski odbor SNS Surčin osudio je danas sve češće napade opozicionih lidera, koji se protive napretku Srbije i pružio punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću..."Za vreme njihove vladavine, Srbija je stagnirala, dovedena na ivicu bankrotstva, plate su bile najmanje u regionu, a pitanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.