SNS: Stefanoviću, ti nama odgovaraj

Izvor: B92, 26.Okt.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Stefanoviću, ti nama odgovaraj

Beograd -- Aleksandar Vučić poručio Borku Stefanović da treba da daje odgovore građanima, a ne da postavlja pitanja iz delokruga svoga rada SNS-u.

"Skandalozno je da službenik, činovnik, administrativni radnik Ministarstva inostranih poslova...postavlja bilo kakva pitanja iz delokruga svog rada nekoj opozicionoj političkoj stranci, kao što se Stefanović drznuo da nešto pita Srpsku naprednu stranku", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinare.

On je ukazao na to da je Stefanović "hvalio ljude na barikadama kao heroje, govorio o njima kao spasiocima Srbije i da su barikade najvažnija stvar na svetu" i poručio ranije da "ni Bog, ni predsednik ne mogu da sklone barikade".

Vučić je rekao da na Stefanovićevo pitanje da li je SNS za sklanjanje barikada ili nije odgovara: "SNS je za sklanjanje Borka Stefanovića i Borisa Tadića".

"Nismo mi oni koje plaćaju pa da mi njima odgovaramo, nego su oni ti koje mi plaćamo te oni nama moraju da odgovaraju", rekao je Vučić.

On je dodao bi SNS po pitanju Kosova i Metohije sve radila drugačije u odnosu na vlast, "poštujući ustav Srbije i realnost na terenu, razumevajući globalnu sliku i ne sukobljavajući se sa svetom".

Međutim, dodao je Vučić, "dok mi plaćamo Borislava Stefanovića, on će nama da odgovara na ta pitanja, a ne mi njemu". Mi pitamo Stefanovića da li je za uklanjanje barikada ili postavljanje "pošto ih je on postavljao", rekao je Vučić.

Stefanović je juče pozvao Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika Tomislava Nikolića da saopšte svoju politiku o Kosovu i, posebno, da kažu građanima da li podržavaju barikade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS kritikuje Stefanovića

Izvor: RTS, 26.Okt.2011

Skandal je što se Borislav Stefanović drznuo da pita SNS da li je za uklanjanje barikada i što opozicionoj stranci postavlja bilo kakva pitanja iz delokruga svog rada, rekao zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić. ..Srpska napredna stranka ocenila je kao skandalozno to što je šef pregovaračkog...

Nastavak na RTS...

Ko pita a ko odgovara o Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2011

Srpska napredna stranka poručila je danas Borislavu Stefanoviću da kao službenik Ministarstva spoljnih poslova treba da daje odgovore građanima i opoziciji, a ne da postavlja bilo kakva pitanja iz delokruga svog rada nekoj opozicionoj političkoj stranci, kao što je to uradio u slučaju SNS

Nastavak na NoviMagazin.rs...

O drskosti činovnika Stefanovića i kosovskoj politici SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2011

BEOGRAD -..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas kao skandalozan poziv šefa tima Beograda za pregovore sa Srbijom Borislava Stefanovića koji je zatražio od te partije da kaže kakva joj je politika prema Kosovu...Ističući da je Stefanović "obični...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Skandalozno pitanje Stefanovića o barikadama

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2011, 07:01

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je skandaloznim što je šef pregovaračkog tima za dijalog sa Prištinom Borislav Stefanović tražio od naprednjaka da se izjasne da li su za uklanjanje barikada sa severa Kosova..."Skandal je što se Borislav Stefanović drznuo da pita SNS da li je za...

Nastavak na Glas javnosti...

Vučić: Drskost Stefanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2011

BEOGRAD -..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas kao skandalozan poziv šefa tima Beograda za pregovore sa Srbijom Borislava Stefanovića koji je zatražio od te partije da kaže kakva joj je politika prema Kosovu...Ističući da je Stefanović "obični...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.