SNS: Stanje gore nego pre 5. oktobra

Izvor: RTS, 05.Okt.2011, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Stanje gore nego pre 5. oktobra

Jedanaest godina posle 5. oktobra stanje u Srbiji u svim segmentima gore je nego što je bilo pre tih promena, smatra Srpska napredna stranka.

Srpska napredna stranka smatra da je 11 godina posle 5. oktobra stanje u Srbiji u svim segmentima gore nego što je bilo pre tih promena, rekao je funkcioner te stranke Marko Đurić dodajući da se to odnosi na sve sfere društvenog života.

Naprednjaci, kako je rekao Đurić, smatraju da Srbiju "udruženim snagama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na dno vode oni koji su vlast preuzeli 5. oktobra i oni koji su vlast u Srbiji držali do tada".

"Vidi se da su u Srbiji udruženi najgori i sa jedne i sa druge strane", naveo je Đurić i dodao da je građanima oduzeto ono što je možda i najvrednije, a to je nada da stvari mogu da budu drugačije.

Funkcioner SNS-a upitao je šta se desilo "sa više od 75 milijardi evra investicija koje su ušle u Srbiju posle 5. oktobra 2000. godine" i rekao da je Srbija u periodu od 11 godina osim ekonomskog doživela i moralni pad.

Đurić smatra da su političke promene, koje građani mogu doneti na izborima, jedini način da zemlja izađe iz sveopšte krize.

Đurić je rekao i da Republičko javno tužilaštvo treba da ispita sve okolnosti u vezi sa izgradnjom pristupnih saobraćajnica i mosta preko Save u Beogradu i kod Beške i dodao da SNS "osnovano sumnja da je prilikom izgradnje tih objekata došlo do ozbiljnih zloupotreba".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.