SNS: Srbija izgubila 500 mil evra

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Srbija izgubila 500 mil evra

Novi Sad -- SNS tvrdi da su restrikcije struje privrednim potrošačima, uvedene tokom zime zbog izuzetno niskih temperatura, privredi nanele štetu od 500 miliona evra.

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je na konferenciji za novinare, novosadskog odbora naprednjaka, da će ta stranka tražiti pojedinačnu odgovornost za one koji su naneli štetu energetskom i rudarskom sektoru.

"Napravili smo 'Belu knjigu' zloupotreba u energetici i rudarstvu čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sadržaj ćemo svakodnevno predstavljati građanima", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila da je SNS prošle sedmice zatražila da nadležni provere rad JP "Srbijagas" i poslovanje te firme sa firmom "Milenijum" sa kojom je, kako tvrde naprednjaci, "Srbijagas" sklopio višemilionske ugovore u stranoj valuti.

SNS smatra i da je direktor Srbijagasa Dušan Bajatović odgovoran što to preduzeće, kako tvrde, ima dug od 640 miliona evra

Član Glavnog odobra SNS Marko Đurić je, govoreći o predizbornoj kampanji u Novom Sadu, naveo da je karakterišu, kako on smatra, neutemeljeni napadi na opoziciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Šteta zbog restrikcija struje - 500 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012

NOVI SAD -..Srpska napredna stranka tvrdi da su restrikcije struje privrednim potrošačima, uvedene tokom zime zbog izuzetno niskih temperatura, privredi nanele štetu od 500 miliona evra...Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas na konferenciji za novinare novosadskog odbora naprednjaka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SNS: Srbija izgubila 500 miliona evra

Izvor: Šumadija Press, 27.Mar.2012, 10:31

SNS tvrdi da su restrikcije struje privrednim potrošačima, uvedene tokom zime zbog izuzetno niskih temperatura..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.