SNS: Socijalno neodgovorna Vlada

Izvor: RTS, 15.Maj.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Socijalno neodgovorna Vlada

Rekostrukcijom Vlade nije otklonjen nijedan od razloga za katastrofalno funkcionisanje vlasti, ističe SNS. Životni standard građana opao za trećinu za poslednjih godinu i po dana, upozorili naprednjaci.

Srpska napredna stranka ocenila je da rekostrukcijom Vlade nije otklonjen nijedan od razloga za, kako je navela, katastrofalno funkcionisanje vlasti.

"SNS ocenjuje da je Vlada izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontakt sa realnošću, o čemu svedoči izneta tvrdnja premijera Mirka Cvetkovića da Vlada nakon rekonstrukcije radi efikasnije", rekao je član Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić na konferenciji za novinare.

Đurić kaže da je životni standard građana za godinu dana opao za trećinu jer se "u vlasti nalazi žarište korupcije".

Član Glavnog odbora ocenio je da je Vlada vratila srpsku poljoprivredu "sto godina unazad" i da odnos vlasti prema agraru odlikuju "nemar i nebriga".

"Srbija je, zahvaljujući politici socijalno neodgovorne Vlade, poslednja u Evropi po količini izvezenih poljoprivrednih proizvoda po hektaru obradive površine", rekao je Đurić.

Srpsko selo je iz dana u dan sve zapuštenije, što je, kako kaže Đurić, najbolja potvrda vladine politike u oblasti poljoprivrede.

Srpska napredna stranka smatra da je Vlada Srbije glavno žarište političke korupcije u Srbiji i da najveće zloupotrebe i pljačke koje su se u Srbiji desile prethodnih nekoliko godina nisu mogle biti sprovedene bez znanja i odobrenja najviših vrhova vlasti.

Naprednjaci smatraju da se u prethodnom višegodišnjem periodu, a ne samo u periodu funkcionisanja ove Vlade, nagomilalo dovoljno razloga da građani Srbije "raščiste sa celokupnom političkom klasom koja je Srbiju vodila prethodnih godina", zaključio je Đurić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.