SNS, SDPS, AS, SNP, PS i PSS prvi predali listu za lokalne izbore

Izvor: juGmedia, 08.Mar.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS, SDPS, AS, SNP, PS i PSS prvi predali listu za lokalne izbore

LESKOVACSrpska napredna stranka je sa svojim koalicionim partnerima: SDPS, PUPS, Aktivnom Srbijom, SNP, a uz podršku Pokreta socijalista i Pokreta snaga Srbije predala večeras listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” za izbor odbornika u lokalnom parlamentu.

Prvi na ovoj listi za lokalne izbore je Goran Cvetanović, lokalni lider >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << SNS-a i gradonačelnik Leskovca. Drugi je Milun Dinić iz PUPS-a, a treća Gordana Savić iz Socijaldemokratske partije Srbije.

Ovom prilikom je istaknuto da je samo za 3 sata prikupljeno 2.995 potpisa koji su predate Gradskoj izbornoj komisiji.

Među 75 kandidata za opdbornike na ovoj listi se našlo 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radniak i 6 inženjera. Na lisiti ima i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa i pravnika.

Prvi put, prilikom predavanja liste je saopšteno da se predizbornom koalicionom sporazumu priključila i Srpska narodna partija.

Posebno mi je drago što na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja koji su mlađi od 35 godina,a na listi je ukupno 29 žena”, istakao je predsednik Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je kazao da će na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima, zakazanim za 24. april, građani Leskovca odrediti put kojim će se Leskovac i Srbija kretati u naredne 4 godine.

“Hoćemo li put prošlosti za koji se vezuju nagomilana dugovanja, loše privatizacije, ekonomske neprilike, ili želimo put koji neće biti lak ali koji će nam zahvaljujući radu i pozitivnoj energiji voditi ka napretku i razvoju?”, zapitao je Cvetanović.

Zaključio je da je budući cilj ove koalicije “ujedinjenje, ali ne zarad vlasti već stvaranja Leskovca koji pobeđuje.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: SNS predao lokalnu izbornu listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2016

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, i njeni koalicioni partneri, večeras su oko 22 časa Gradskoj izbornoj komisiji grada Novog Sada predali lokalnu izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje"...Na listi kandidata za odbornike u Skupštini Grada Novog Sada, koju je za samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LOKALNI IZBORI U ČAČKU: SNS u koaliciji sa 5 stranaka, Nova Srbija izlazi sama

Izvor: Kurir, 08.Mar.2016

Srpska napredna stranka (SNS) u Čačku na lokalne izbore u tom gradu izaći će s Partijom ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Pokretom socijalista (PS), Grupom građana Branko Lazović, Socijaldemokratskom partijom (SDP) i Srpskim pokretom obnove (SPO), izjavio je danas šef izbornog štaba čačanskog...

Nastavak na Kurir...

Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016

Srpska napredna stranka prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović...Na listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske...

Nastavak na JužneVesti.com...

Mirjana Perišić na izbornoj listi SDS-a

Izvor: juGmedia, 08.Mar.2016

LESKOVAC – Doskorašnja šefica odborničke grupe DS u lokalnom parlamentu Mirjana Perišić, koja je novopostavljeni poverenik  pokreta Levice Srbije Borka Stefanovića u Leskovcu, biće na odborničkoj listi SDS Borisa Tadića...Perišićeva za Jugmediu kaže da je napravljen preliminarni dogovor...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.