SNS: Pajtiću podnesi ostavku, narod neće više da trpi

Izvor: Kurir, 04.Jun.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću podnesi ostavku, narod neće više da trpi

Ne dozvoljavamo da se pravi lud, da se pravi da ne zna da su osnovi legitimnosti njegove štetočinske vlasti odavno srozani u korupciji i kriminalu, navodi se u saopštenju

NOVI SAD - Gradski odbor SNS u Novom Sadu ponovo je danas zatražio da Bojan Pajtić podnese ostavku na mesto predsednika pokrajinske vlade, jer, kako navode, "narod u Vojvodini i Srbiji više neće da trpi korumpiranu vlast Bojana Pajtića i njegovih doglavnika".

"Ne dozvoljavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se pravi lud, da se pravi da ne zna da su osnovi legitimnosti njegove štetočinske vlasti odavno srozani u korupciji i kriminalu i ne dozvoljavamo da se ponaša kao da izbori u Srbiji nisu održani i da ignoriše izbornu volju naroda", kaže se u saopštenju naprednjaka i napominje da "Pajtić vlada apsolutno na osnovu izbornog rezultata jedva većeg od cenzusa".

Ističući da je Vojvodina sastavni deo Srbije i da mora biti uklopljena u ustavni i pravni poredak Republike, novosadski naprednjaci naglašavaju da za Pajtića, kao i za sve građane pokrajine i Srbije, moraju da važe Ustav i zakoni Srbije.

"Ne dozvoljavamo Bojanu Pajtiću da se ruga parlamentarnom i demokratskom poretku u Srbiji, ne dozvoljavamo da živi u iluziji da može da bude na vlasti do kraja života i da neće odgovarati za sve što je učinio tokom tri mandata, kao apsolutni uzurpator demokratskih ustanova Vojvodine", stoji u saopštenju.

Novosadski SNS podseća da već mesecima, pozivajući se na dokumente "Pajtićevog izvršnog veća", ukazuje na korupciju u pokrajinskoj administraciji, naglašavajući da je Pajtić proneverio, kako tvrde, najmanje 200 miliona evra u Razvojnoj banci Vojvodine.

"Vreme je da Pajtić položi račune" i zato momentalno mora podneti ostavku, zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.