SNS: Pajtiću počni da radiš svoj posao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću počni da radiš svoj posao

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pozvao je lidera Demokratske stranke i predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića da "konačno počne da radi posao za koji ga građani plaćaju".

Umesto što svakodnevno fabrikuje laži i pravi afere, Pajtić bi konačno trebalo da počne da radi posao za koji ga građani plaćaju i da prestane da uništava budućnost građana Vojvodine ili da konačno podnese ostavku, poručili su novosadski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naprednjaci.

Kako je u saopštenju GO SNS upitao Pajtića čime su deca Vojvodine zaslužila da se leče u bolnici "za koju bi neko neupućen pomislio da su slike bolnice iz ratom zahvaćene Sirije".

"Da li je to budućnost koju deci Srbije nudi samoproklamovani kandidat za premijera? Za građane Vojvodine, iako zgrožene ovim slikama, tako nešto svakako nije iznenađenje, jer kakav zdravstveni sistem mogu da očekuju od Pajtićevog režima i ljudi koji su svojevremeno bili u stanju da kradu pare od dece sa posebnim potrebama", upitali su novosadski naprednjaci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS pozvao Pajtića da počne da radi svoj posao

Izvor: Blic, 10.Okt.2015

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pozvao je lidera Demokratske stranke i predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića da "konačno počne da radi posao za koji ga građani plaćaju"...- Umesto što svakodnevno fabrikuje laži i pravi afere, Pajtić bi konačno trebalo da počne da radi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.