SNS: Pajtić prvo da vrati 156 miliona dinara za Heterlend

Izvor: Studio B, 17.Mar.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić prvo da vrati 156 miliona dinara za Heterlend

SNS poručuje Pajtiću

Srpska napredna stranka poručila je lideru DS Bojanu Pajtiću da prvo vrati dostojanstvo i 156 miliona dinara deci sa smetnjama u razvoju, koje je oteo prilikom nečega što je trebalo da bude rekonstrukcija dvorca Heterlend, a onda sve ostale otete narodne pare.

SNS u saopštenju poručuje i da vrati 35 miliona evra narodnih para koje je poklonio vlasnicima nepostojećih firmi preko Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vrati sve pare koje je ispumpavao iz Razvojne banke Vojvodine za svoje prijatelje tajkune.

"Onda neka vrati sve ostale otete narodne pare redosledom koji je njemu mio", naveli su naprednjaci.

Srpska napredna stranka navodi i da nije nakon pljačkaške politike DS-a preuzela odgovornost za upravljanje državom danas nijedan penzioner ne bi imao penziju, ali bi zato imali Pajtića i sve stručnjake iz DOS-a, koji "bogato lažu narod svaki dan".

 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.