SNS: Pajtić ponovo izgovara besmislice

Izvor: B92, 15.Mar.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić ponovo izgovara besmislice

Beograd -- Srpska napredna stranka odgovorila je na saopštenje lidera DS Bojana Pajtića saopštenjem u kojem navode da Pajtić ponovo "izgovara besmislice".

Umesto toga, kako navode, bolje da kaže gde su firme kojima je poklonio 35 miliona evra iz Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija i zašto je poklonio državnu zemlju Darku Šariću.

SNS je u saopštenju naveo da "ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da prođe nijedan dan a da Pajtić nešto ne slaže".

"Umesto da odgovori na jednostavna pitanja, gde su mu firme kojima je poklonio 35 miliona evra narodnih para iz Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, zašto i kako je pokrao decu sa smetnjama u razvoju, zašto je poklonio državnu zemlju Darku Šariću, osvedočeni lažov Pajtić izabrao je da ponovo izgovara besmislice", naveli su naprednjaci.

SNS je "čestitao" Demokratskoj stranci na tome ko je kandidat demokrata za premijera Srbije a građanima Vojvodine "što će se 24. aprila osloboditi lažljivog i bahatog predsednika Vlade Vojvodine".

Predsednik DS-a i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić optužio je ranije tokom dana premijera Aleksandra Vučića da je uništio Srbiju, dodavši da je došao kraj "patetične i loše Vučićeve monodrame".

"Četiri godine je uništavao sistem ove države, oduzimao zemlju od porodičnih gazdinstava, smanjivao plate i otimao penzije ljudima, davao resurse budzašto tajnim ugovorima i tajnim partnerima, pretio i vređao, ugrožavao domaća preduzeća nametima", naveo je Pajtić u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.