SNS: Pajtić bahato troši narodne pare

Izvor: RTS, 06.Nov.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić bahato troši narodne pare

Srpska napredna stranka čestitala je lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću na inventivnosti, jer je, kako se navodi u saopštenju, uspeo da i danas smisli još jednu u nizu lažnih afera.
Kako se navodi u saopštenju SNS-a Pajtić "koji ima fobiju od detektora laži, koji ne poštuje nijednu instituciju u Srbiji i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << žali što južna srpska pokrajina nije primljena u Unesko, a čiji rejting vrtoglavo pada", umesto da bude na svom radnom mestu i radi "nešto korisno" za građane Vojvodine, po Beogradu "širi laži i bahato troši narodne pare".
"Pitamo Bojana Pajtića kako se to na kraju uvek ispostavi da sve afere koje on pokrene, zajedno sa svojim partnerima i poslušnicima, od pisanja grafita 'Smrt Pajtiću' preko prisluškivanja, nekakvog reketiranja do najnovijih optužbi, zapravo ne postoje", upitala je SNS.
Kako se navodi u saopštenju nije ni čudo što Bojana Pajtića građani mogu videti samo kroz staklo njegovog službenog automobila, ili ispred nekog od luksuznih restorana i kafića u Beogradu, jer predsednik DS-a "nikada nije odgovorio na pitanje, na koje građani jedva čekaju odgovor - zašto je čak i od hendikepirane dece oteo više od milion evra".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: "Čestitamo Pajtiću na inventivnosti"

Izvor: Blic, 06.Nov.2015

Srpska napredna stranka (SNS) navela je u svom saopštenju da "čestita Bojanu Pajtiću, šefu kriminalnog režima u Vojvodini, na inventivnosti, jer je uspeo da i danas smisli još jednu u nizu lažnih afera koje proteklih nedelja izlaze iz kuhinje Demokratske stranke (DS)".."Osvedočeni lažov Bojan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.