Izvor: JUGpress.com, 08.Sep.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Osvojili smo 63 posto u Medvedji

MEDVEDJA

Srpska napredna stranka saopštila je da su, prema dosadašnjim preliminarnim rezultatima sa 25 od 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 63 odsto glasova.

U Opštinskoj izbornoj komsiji niko s ene javlja na telefon.

Poslednju procenu izlaznosti imali su do 18 sati. kada je rečeno da je na izbore danas izašlo 56 posto od 5.595 upisanih birača.

PodeliteClick to >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SNS UBEDLJIVA U MEDVEĐI: Stigli prvi rezultati izbora, evo ko je još prošao cenzus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019

Srpska napredna stranka saopštila je da su, prema dosadašnjim preliminarnim rezultatima sa 25 od 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 64,79 odsto glasova...Na lokalnim izborima u Medveđi, prema prvim preliminarnim podacima sa 15 od 28 biračkih mesta na kojima je glasalo 65,3 odsto građana u odnosu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.