SNS Novog Sada:Zašto im Bokan nije smetao 2012.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Novog Sada:Zašto im Bokan nije smetao 2012.

Novosadski odbor Srpske napredne stranke upitao je danas demokrate kako im nakon 2012. godine nije smetalo da formiraju vlast sa strankom Tomislava Bokana ako su znali da je kupovao glasove i zašto su o tome progovorili tek kada je Bokan raskinuo koaliciju sa njima u Novom Sadu.

Gradski odbor DS u Novom Sadu saopštio je ranije danas da je gradska vlast, predvođa SNS-om, "ponovo isposlovala" odlaganje suđenja Bokanu i njegovim saradnicima, okrivljenim za kupovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glasova na lokalnim izborima 2012. kako bi se presuda odložila do lokalnih izbora u proleće 2016.

Novosadski Gradski odbor SNS kaže da ''nije iznenađen količinom nemorala koji provejava u saopštenju stranke Bojana Pajtića''.

''Za razliku od Pajtića i njegovih saradnika, smatramo da pravosudnim organima mora biti omogućeno da nezavisno i nepristrasno rade svoj posao, kako prilikom optužbi za kupovinu glasova, tako i u slučajevima afera vezanih za pljačku koju režim Demokratske stranke već 15 godina u kontinuitetu sprovodi nad građanima Vojvodine'', navedeno je u saopštenju SNS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.