SNS: Novaković još jednom pokazao bezobzirnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Novaković još jednom pokazao bezobzirnost

Gradski odbor SNS Novog Sada saopštio je danas da je Bora Novaković, poznatiji kao Bora Solunac, kako navode, Đilasov i Jeremićev pulen, još jednom pokazao koliko bezobziran i besraman može da bude samo zarad malo publiciteta.

Podsećaju da je Novaković samo u jednom danu napao policajce i pokušao da uvuče i decu u svoje "bolesne političke spletke".

Napominju da je za medije koji promovišu takav "društveni talog, kao što su njegovi stranački šefovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i on", obrazlagao teorije svog "političkog ludila", o navodnim tajnim centrima moći u Vojvodini.

I sve to, konstatuju, zarad dve fotografije u po nekim novinama koje se, primećuju, prave da su zaboravili ko je zapravo čovek koji govori takve stvari, čovek koji danas ne uspeva da kontroliše sopstveni bes.

"A besan je jer mu je malo para, jer više ne mogu da pljačkaju Srbiju, da otimaju narodu iz usta. Besan je čuveni srpski letač i preletač Bora Solunac, zato što nije više u prilici da krade bulevare, da pravi kombinacije, da služi tajkunima, da za njih pere pare ... Besan je jer mu ponestaje laži, jer građani nisu zaboravili ko je on, i kakvu je štetu napravio u Novom Sadu. A gradu je ostavio milionske dugove, štetne ugovore, nikad započete a pretplaćene projekte ...", navode i SNS Novog Sada.

Ukazuju da iz tog, kako navode, njihovog "sveopšteg lopovluka" ni deca nisu izuzeta.

I to, kažu, pokazuju dvorac Heterlend - simbol kako je žuti režim krao od dece sa posebnim potrebama, zatim, kuhinja za novosadske vrtiće - simbol kako su krali na ishrani sve naše dece ..

"To su primeri kako se Novaković, Đilas, Jeremić odnose prema deci, i prema našoj budućnosti. Tako bi ih i sutra prodali da bi dodali još jednu nulu više na svojim bankovnim računima, kao što su prodavali 'veru za večeru', kao što su prodavali našu budućnost", navodi se u saopštenju i dodaje da budućnost Srbije i budućnost naše dece više nemaju cenu.

A Novaković, poručuju, može da besni, da udara policajce, da uvlači decu u svoje političke spletke, da viče i preti - Srbiju to neće zaustaviti, niti je skrenuti sa puta u bolju budućnost, u budućnost bez njega i njemu sličnih Đilasa, Jeremića .. "Za takve tamo nema mesta, jer narod tako kaže, jer ih narod ne želi", stoji u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.