SNS: Mladi otišli zbog politike DS

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Mladi otišli zbog politike DS

SNS odgovorila je lideru DS Bojanu Pajtiću da je istina da su mnogi mladi od 2000. otišli u inostranstvo, a to su učinili iz njemu dobro poznatog razloga.

"Pajtić je najbole pokazao šta misli o mladima i njihovoj budućnosti kada je van konkursa i bez potrebnih kvalifikacija nedavno zaposlio svog stranačkog miljenika Olivera Dulića, umesto da zaposli mlade i obrazovane doktore", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS-a dostavljenom medijima.

Iz SNS-a poručuju da je neviđeno licemerstvo je kada Pajtić priča o mladima, jer ih se nije setio 16 godina, a i te kako se setio da sa svojim tajkunima otima narodne pare i iz budžeta Vojvodine pokloni 35 miliona evra nepostojećim firmama.

"Pitamo Pajtića zašto nije razmišljao o budućnosti mladih kada je sa svojim saradnicima oteo 156 miliona dinara namenjenih obnovi dvorca Heterlend, gde je trebalo da žive deca sa smetnjama u razvoju".

Vojvodina, ističu iz SNS-a, zaslužuje odgovornog predsednika Vlade APV, i sve ono što Pajtić nije, zaslužuje ljude koji će se brinuti o svakom dinaru narodnih para.

"Mladi ljudi zaslužuju pristojan posao i normalnu budućnost, a ne one koji otimaju narodne pare u svim prilikama da bi još više obogatili svoje funkcionere i prijatelje tajkune", stoji u saopštenju u kojem se dodaje da je zato vreme da građani Vojvodine 24. aprila jasno kažu Pajtiću da žele bolju i naprednu Vojvodinu, a da je njemu mesto na političkom smetlištu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.