SNS:Mi smo ozbiljni DS je marketing

Izvor: B92, 08.Maj.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Mi smo ozbiljni DS je marketing

Beograd -- SNS odbacila ocenu šefa poslanika opozicione Demokratske stranke Borislava Stefanovića da su poslednji dogadjaji u vezi sa Kosovom marketing.

Naprednjaci su u saopštenju naveli da nisu nimalo iznenađeni stavom Stefanovića i DS, koji napor državnog vrha da se "konačno svi u Srbiji ujedine i slože, kako bi našli najbolje rešenje u ovom teškom trenutku, vide kao marketing".

"Jeftin marketing i ulični trikovi sredstva su kojima se služi DS svih ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina, pa otuda veruju da su svi isti kao oni, manipulatori kojima su uvek bili preči uskostranački interesi i fotelje od dobrobiti za sve građane Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su ocenili da DS "u svemu vide priliku da profitiraju, pa čak i na uštrb drzavnih i nacionalnih interesa".

Za razliku od demokrata, Srpska napredna stranka vodi ozbiljnu, odgovornu, državotvornu politiku i rešava nasleđene nagomilane probleme, koje demokrate "nisu imali hrabrosti ni da pogledaju, a kamoli da reše", saopšteno je.

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Stefanović ocenio je ranije danas da su predstavnici Srba sa Kosova pristali na briselski sporazum, a da razgovori sa predstavnicima vlade služe za "marketinške i stranačke svrhe".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SNS: Mi smo ozbiljna stranka, za DS je jeftin marketing

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2013

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas ocenu šefa poslanika opozicione Demokratske stranke Borislava Stefanovića da su poslednji događaji u vezi sa Kosovom marketing... Naprednjaci su u saopštenju naveli da nisu nimalo iznenađeni stavom Stefanovića i DS, koji napor državnog vrha da se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.