Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2023, 23:56

SNS Leskovac predstavio kandidate iz oblasti obrazovanja

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Goran Cvetanović predstavio je 22 kandidata sa liste „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ čija struka se tiče obrazovanja.

„Među našim kandidatima sa fakultetskim obrazovanjem 22 su iz oblasti obrazovanja, od kojih je danas 20 prisutno. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pored oblasti zdravstva, obrazovanje je, kao što ističemo, jedan od nosećih stubova razvoja društva. Ulaganje u obrazovanje je recept za sigurnu budućnost i uspešno društvo. U Leskovcu, ovom oblašću se bave posvećeni i odgovorni ljudi, zahvaljujući čijem angažovanju se nivo izdvajanja i kvalitet obrazovanja podigao mnogo stepenika više nego pre naše odgovornosti. Mi smo zatekli dugovanja u oblasti obrazovanja od preko 200 miliona dinara, a u 2023. godini je 1,14 milijardi dinara izdvojeno za oblast obrazovanja. Zatekli smo jednu devastiranu oblast, urušen sistem obrazovanja. Dali smo sebi zadatak da deci i prosvetnim radnicima obezbedimo prostor, sredstva, da im pružimo sve resurse koji će im olakšati put i sticanja i prenošenja znanja i veština. Prema oceni roditelja, učenika i prosvetnih radnika položili smo ispit, obrazovanje postavili na stabilne noge.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.