SNS: Kako su Pajtić i Radulović krali izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kako su Pajtić i Radulović krali izbore

Srpska napredna stranka poručila je danas onima koji pričaju o krađi izbora da je, za razliku od njih, spremna da utvrdi ko je krao glasove.

"SNS poručuje raznim Pajtićima, Radulovićima i svim ostalim lažnim demokratama, a proverenim lopovima, koji pričaju o nekakvoj, tobože, krađi izbora, da smo mi spremni, za razliku od njih, da se ustanovi gde su oni pokrali glasove građana, a pogotovo kako su na silu ugurali najmanje jednu listu u parlament, i to protivno volji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građana Srbije", naveli su naprednjaci u saopštenju.

Oni dodaju da će SNS, za razliku od onih koji su brutalno pljačkali narodne pare, bahato opustošili Srbiju i radnike izbacivali, preko noći, na ulicu, dok su se oni lično bogatili, i kojima jedino laži, lopovluk i reketiranje idu od ruke, nastaviti da se bori svim legitimnim sredstvima isključivo za dobrobit svih građana Srbije.

"Nastavićemo da činimo sve i vredno radimo kako bi svi građani, bez obzira na političku pripadnost, živeli dostojanstveno i imali evropski životni standard", navode naprednjaci.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ustanoviti kako su Pajtić i Radulović pokrali izbore

Izvor: B92, 23.Maj.2016

Beograd -- Srpska napredna stranka poručila je onima koji pričaju o krađi izbora da je, za razliku od njih, spremna da utvrdi ko je krao glasove..."SNS poručuje raznim Pajtićima, Radulovićima i svim ostalim lažnim demokratama, a proverenim lopovima, koji pričaju o nekakvoj, tobože, krađi izbora,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.