SNS: Jeremić najgori ministar najgore Vlade

Izvor: B92, 16.Jan.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Jeremić najgori ministar najgore Vlade

Beograd -- Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da je kandidat za predsednika Vuk Jeremić bio najgori ministar u najgoroj Vladi Srbije.

Osim toga, on je naveo i da Jeremić kao deo vlasti "nije stajao po strani", već "vrlo aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije".

Jeremić je ranije na skupu u Šapcu ocenio da Srbija ide u "pogrešnom i opasnom pravcu" i rekao da kao političar neće "stajati po strani" i "dozvoliti njeno propadanje".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U saopštenju, koje potpisuje Jovanov, navodi se i da se, "dok se Jeremić po belom svetu laktao da sebi obezbedi neku bogato plaćenu funkciju", u Srbiji vredno i mukotrpno radilo da bi se zemlje izvukla, iz kako je naveo, "blata i mulja u koji ju je gurnula kriminalna vlast Vuka Jeremića, Dušana Petrovića i Borisa Tadića".

"Srbija je daleko odmakla od vremena kada je kum Vuka Jeremića na lepe oči i na 'majke mi' uzimao od državne 'Agrobanke' 10 miliona evra, kada je banka bila uništena, radnici otišli na ulicu, a Jeremić u Ameriku da pije šampanjac i troši milione gradjana Srbije", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.