SNS: EPS isključuje struju - DS: Nestina

Izvor: Politika, 29.Maj.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: EPS isključuje struju - DS: Nestina

BEOGRAD – Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović tvrdi da javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije” u pojedinim delovima zemlje, u kojima je DS izgubila na izborima, isključuje struju domaćinstvima, dok potpredsednica demokrata Jelena Trivan to negira i ističe da se radi o „brutalnom napadu na političke neistomišljenike”.

„Prosto ne mogu da razumem tu vrstu jezika, ponašanja i političke kulture i takvih brutalnih političkih napada na neistomišljenike >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u kojima je sve i svašta moguće reći”, naglasila je Trivan.

Mihajlović je na konferenciji za novinare rekla da SNS zahteva od direktora javnih preduzeća, pre svega EPS-a „da prestanu sa političkim prepucavanjem preko grbače građana Srbije”, jer, kako je rekla, to preduzeće gasi struju domaćinstvima i to baš u okruzima u kojima je DS izgubila na izborima, poput zlatiborskog i moravičkog.

Funkcionerka SNS je ocenila da je EPS „ogrizla u kriminal i korupciju” i da u tom preduzeću treba da se promeni način upravljanja.

Potpredsednica demokrata rekla je Tanjugu da ne zna kako se odgovara „na politiku koja se zasniva na neistini”.

„Ne znam da li je uopšte više potrebno komentarisiti izjave onih koji su čitavu političku delatnost zasnovali na neistinama. Ne znam da li iko treba više da komentariše te neistine ili za početak da slobodni mediji upravo to počnu da ispituju - da li u Srbiji postoji ikakava odgovornost za neistine”, rekla je Trivan.

Ona je upitala da li politička stranka, „koja je svoju pobedu zasnovala na priči o izbornoj krađi i džakovima”, ima više prava da dalje širi neistine i da na takav način propagira svoj politički rad.

Tanjug

objavljeno: 29.05.2012.
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

SNS: EPS isključuje struju - DS: To je laž (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Maj.2012

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović tvrdi da javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" u pojedinim delovima zemlje, u kojima je DS izgubila na izborima, isključuje struju domaćinstvima, dok potpredsednica demokrata Jelena Trivan to negira i ističe da se radi o "brutalnom napadu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.