SNS: Dominacija i na biračkom mestu 18

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Dominacija i na biračkom mestu 18

BEOGRAD - Na ponovljenim izborima u opštini Voždovac, na biračkom mestu broj 18, koji su održani večeras, potvrđena je apsolutna dominacija Srpske napredne stranke, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS. Prema prvim, preliminarnim rezultatima, kako je navedeno, SNS je osvojila 139 glasova, DS 27, SDP 43, a SPS 12 glasova, navedeno je u saopštenju.

"Izbori na Voždovcu su potvrda velikog poverenja građana Beograda u Srpsku naprednu stranku i njenog lidera Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vučića. Jasno je da su građani prepoznali političku volju i beskompromisnu odluku da se izvrše promene u društvu u cilju povećanja standarda građana, nastavka borbe protiv kriminala i korupcije i vraćanja ingerencija lokalnim samoupravama", stoji u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNS ističu da je ukupni rezultat te stranke na Voždovcu je najbolji pokazatelj kakvu vlast Beograđani žele.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Voždovac: Dominacija SNS i na biračkom mestu 18

Izvor: Press, 23.Dec.2013, 00:09

Prema prvim, preliminarnim rezultatima, kako je navedeno, SNS je osvojila 139 glasova, DS 27, SDP 43, a SPS 12 glasova, navedeno je u saopštenju.. "Izbori na Voždovcu su potvrda velikog poverenja građana Beograda u Srpsku naprednu stranku i njenog lidera Aleksandra Vučića. Jasno je da su građani...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.