SNS: Đilasu se pričanjavaju milijarde

Izvor: RTS, 08.Mar.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Đilasu se pričanjavaju milijarde

Izjave Dragana Đilasa o projektu "Beograd na vodi" pokazatelj njegovih ideja i političkih projekcija, saopštio SNS reagujući na izjavu lidera DS-a da će priprema lokacije koštati državu milijardu evra.

Srpska napredna stranka ocenila je da su izjave Dragana Đilasa o projektu "Beograd na vodi" pokazatelj njegovih ideja i političkih projekcija i zapitala da li mu se to od nekoliko stotina miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evra pričinjavaju milijarde, kao što je svojevremeno tražio, i uzimao milijarde, za ono što je vredelo desetostruko manje.

"Srpska napredna stranka postavlja pitanje Draganu Đilasu kako je izračunao da će čišćenje terena, Beograd i Srbiju, koštati jednu milijardu evra. Da li je to po onom istom principu po kome je brojao novac za Bulevar, most, kontejnere i mnoge druge stvari za vreme svoje vladavine", navedeno je u saopštenju.

"Da li mu se to od nekoliko stotina miliona evra pričinjavaju milijarde, kao što je svojevremeno tražio, i uzimao milijarde, za ono što je vredelo desetostruko manje", zapitala je SNS.

SNS u saopštenju navodi i da je Đilas govorio da "Mercedes" nikada neće doći u Srbiju, a sutra će javnosti biti predstavljen prvi srpski "mercedes".

"Đilas je govorio, takođe, da neće stići najpovoljniji arapski krediti, a kad su i oni stigli, setio se da je to mogao i on, ali mu se nešto nije htelo. Srpska napredna stranka veoma poštuje svoje političke protivnike, ali Đilas je pokazao da mu je jedini motiv u politici mržnja prema Aleksandru Vučiću", zaključuje se u saopštenju SNS-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.