SNS: Demokrate nepismeni i neznalice

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokrate nepismeni i neznalice

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka nastavile su danas "rat" saopštenjima, u kome naprednjaci navode da su demokrate, osim što su "lopovi i nesposobnjakovići", takođe i "nepismeni i neznalice"

"Nismo znali da su ministri policije i pravde nadležni državni organ za kriminalca Bojana Pajtića, šefa vojvođanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << režima, ali, evo, koristimo priliku da pitamo i ministre policije i pravde:

- Kada će nadležni državni organi u Srbiji obavestiti javnost koje su to moćne snage koje čuvaju Pajtića od krivične odgovornosti, i kada će građanima Srbije saopštiti koliko para je Pajtić pokrao iz Metals banke, pokrajinskih robnih rezervi i Fonda za razvoj?", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su poručili demokratama da ih, kada već pominju Etihad i JAT, treba podsetiti da su "na godišnjem nivou bacali 40 miliona evra poreskih obveznika, i da, osim što su štetočine, ne znaju ni ko su nadležni državni organi za kriminalne i korupcionaške radnje njihovog šefa, kriminalca Pajtića".

U prethodnom saopštenju DS navodi da SNS nema kapaciteta ni da shvati da ima apsolutnu vlast u Srbiji i da besmislena pitanja treba da postavi svojim visokim funkcionerima, a pre svega premijeru, ministru policije i ministru pravde.

"Sve su to kadrovi SNS, a upravo zbog toga se ispostavlja da su poslovi veka prevare veka", saopštila je DS odgovarajući SNS-u, koja je ranije danas zatražila od nadležnih da hitno i bez daljeg odlaganja odgovore na pitanje kako je Pajtić opljačkao Vojvodinu i ko sprečava da se utvrdi njegova krivična odgovornost.

Prethodno je DS ponovo zatražila od Vlade da objavi sve "ugovore, protokole, memorandume i druge akte u celosti", uključujući i ugovore koje su sklapale druge Vlade, vezano za projekte saradnje s Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci odgovaraju: Demokrate nepismeni i neznalice

Izvor: Blic, 09.Avg.2014

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka nastavile su danas "rat" saopštenjima, u kome naprednjaci navode da su demokrate, osim što su "lopovi i nesposobnjakovići", takođe i "nepismeni i neznalice"...Nismo znali da su ministri policije i pravde nadležni državni organ za kriminalca Bojana Pajtića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.