SNS: DS da nauči da prizna poraz

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS da nauči da prizna poraz

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi bilo pošteno da Demokratska stranka, koja je izgubila i parlamentarne i predsedničke izbore, prekine da drži moralne pridike političkim strankama u Srbiji i da nauči da prizna poraz.

Stefanović je u pisanoj izvaji medijma dodao da je "posebno licemerno" da zamenik predsednika DS Dragan Ðilas govori o tome šta su predstavnici političkih stranaka jedni o drugima mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i izgovarali u prethodnom periodu.

Dačić: Još nisam doneo odluku

Dinkić: Vlada do kraja do jula

Dačić prelomio: Nova vlada SNS-SPS-URS?

On podsetio da je cela kampanja poraženih demokrata bila uperena protiv SNS i Tomislava Nikolića, a da su naprednjaci, uz program i planove za budućnost zemlje, govorili o kriminalu i korupciji koji su izjedali sve strukture društva za šta, smatra Stefanović, najveću odgovornost snosi DS.

"Pominjući korupciju, želim da naglasim da su upravo potpredsednici Demokratske stranke Dragan Ðilas, Dušan Petrović, Dragan Šutanovac najčešće pominjani kao nosioci najtežih protivpravnih dela, a naša kritika odnosila se i na sve druge koji su učestvovali u takvoj vlasti sa Demokratskom strankom" naveo je Stefanović.

Prema njegovim rečima "drskost" Ðilasa da "pomene Bogoljuba Karića u bilo kakvom kontekstu" pokazuje da je zamenik predsednika DS "izgubio politički kompas".

On je naveo da je to stoga što je tek sada je jasno da "Ðilas žali za Bogoljubom Karićem, jer je samo sa njegovom podrškom Boris Tadić mogao da postane predsednik Republike Srbije 2007. godine, a neposredno pre toga ugovore o cesiji sa Bogoljubom Karićem nisam sklapao ni ja, niti bilo koji drugi funkcioner Srpske napredne stranke, već baš Dragan Ðilas".

Stefanović je istakao da SNS poziva DS da nauči da prihvati poraz, da nauči da nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji, a da će u budućnosti imati dovoljno vremena da nauči da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme, a ne samo pripadnost DS ili nekoj drugoj vladajućoj partiji.

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Ðilas rekao je ranije danas da je ta stranka "potrošila" 50 dana na formiranje vlasti sa SPS i da je pošteno i da je stvar pristojnosti da socijalisti kažu šta je problem. Opširnije OVDE.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: DS da nauči da prihvati poraz

Izvor: B92, 27.Jun.2012

SNS je pozvala Demokratsku stranku da nauči da prihvata poraz i ocenila kao "licemernu" izjavu Dragana Đilasa koji "drži moralne pridike strankama"...U saopštenju funkcionera SNS Nebojše Stefanovića piše da je "licemerno" da Đilas govori o tome šta su predstavnici stranaka jedni o drugima mislili...

Nastavak na B92...

SNS: DS bi trebalo da nauči da prihvata poraz

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Jun.2012

BEOGRAD - U saopštenju piše da je "licemerno" da Đilas govori o tome šta su predstavnici stranaka jedni o drugima mislili i govorili i da je "drskost" to što pominje Bogoljuba Karića.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Stefanović: DS da nauči da prizna poraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2012

BEOGRAD -..Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi bilo pošteno da Demokratska stranka, koja je izgubila i parlamentarne i predsedničke izbore, prekine da drži moralne pridike političkim strankama u Srbiji i da nauči da prizna poraz...Stefanović je u pisanoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.